Şeyh Subhi Et-Tufeyli: Hizbullah ve İran cehennemde yanacaklar

Suriye topraklarında yaşanan son gelişmeler, akıllara Hizbullah’ın ilk genel sekreteri ve sözcüsü Şeyh Subhi Et-Tufeyli’nin 2014’te verdiği bir röportajı hatırlattı.

Bundan altı yıl önce Lübnan kanalı MTV’ye konuşan ve Hizbullah’ın bir infaz timine dönüştüğünü söyleyen Tufeyli, röportajda İran ve Hizbullah’ın Suriye’ye girmesini de sert bir şekilde eleştiriyor.

Tufeyli, Suriye rejimine destek vererek Hizbullah ve İran’ın Sünni-Şii fitnesine sebep olduklarını belirtirken, Suriye’de masum çocukları öldüren Hizbullah üyelerinin şehit olmayacaklarını, cehenneme gideceklerini söylüyor.

Şeyh Tufeyli, ayrıca Hizbullah’ın ve İran’ın Suriye’de devreye girmesinin ve o bölgede sürekli insanların ölmesinin en çok İsrail’e yarayacağını anlatıyor.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Bizi depremler değil, şarlatanlar yıkıyor!

Aziz Dağtekin Yazdı Marmara Denizi’nde meydana gelen 6.2 büyüklüğündeki deprem yalnızca yerin altını değil, zihinleri …

Bir yanıt yazın

Gizliliğe genel bakış

Bu web sitesi, size mümkün olan en iyi kullanıcı deneyimini sunabilmek için çerezleri kullanır. Çerez bilgileri tarayıcınızda saklanır ve web sitemize döndüğünüzde sizi tanımak ve ekibimizin web sitesinin hangi bölümlerini en ilginç ve yararlı bulduğunuzu anlamasına yardımcı olmak gibi işlevleri yerine getirir.