PKK’nın 6 istihbarat sorumlusu öldürüldü!

Irak’ın kuzeyindeki Gara bölgesinde dün etkisiz hale getirilen 6 PKK’lı teröristin, örgütün sözde istihbarat sorumluları olduğu tespit edildi.
Genelkurmay Başkanlığının Twitter hesabından yapılan açıklamada, Irak’ın kuzeyindeki Gara bölgesinde dün TSK ve MİT’in koordineli çalışması sonucu operasyon düzenlendiği hatırlatıldı.

ÖRGÜTÜN SÖZDE İSTİHBARAT SORUMLULARI

Hava Kuvvetlerine ait savaş uçakları ve İHA’ların da yer aldığı operasyonda etkisiz hale getirilen 6 bölücü PKK’lı teröristin, örgütün sözde istihbarat sorumluları olduğunun tespit edildiği bildirildi.

Açıklamada, son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar artan tempo ve şiddette operasyonlara devam edileceği vurgulandı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

PKK Kongresi Sonrası DEM Parti’nin 8 Maddelik Barış İradesi

DEM Parti, PKK’nın kongresini topladığını duyurmasının ardından 8 maddelik bir açıklama metni paylaştı. Söz konusu …

Bir yanıt yazın

Gizliliğe genel bakış

Bu web sitesi, size mümkün olan en iyi kullanıcı deneyimini sunabilmek için çerezleri kullanır. Çerez bilgileri tarayıcınızda saklanır ve web sitemize döndüğünüzde sizi tanımak ve ekibimizin web sitesinin hangi bölümlerini en ilginç ve yararlı bulduğunuzu anlamasına yardımcı olmak gibi işlevleri yerine getirir.