Karamollaoğlu, imam hatiplerle ilgili yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi

İslamcı olmadığını Müslüman olduğunu ifade eden Temel Karamollaoğlu, bazı yanlışlar nedeniyle torunlarının imam hatip okulundan ayrıldığını söyledi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, imam hatiplerle ilgili yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.

Okullarda söylenenler ile uygulananlar arasında farkların olduğunu belirten Karamollaoğlu, torunlarının imam hatipten ayrıldığını söyledi.

Temel Karamollaoğlu, “Torunlarım imam hatipte okuyorlardı. Bir kısmı bıraktı. Çünkü, gördükleri manzara ile söylenenler birbirleriyle uyuşmuyor..

Bir yerde uygulama farklı, söylem farklı ise.. Siz adaletten bahsedip zulmederseniz.. O insan, ben Müslüman değilim diyor. Esas sıkıntı burada..”

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

CHP’li Zeybek’e Silivri Cezaevi önünde sert tepki: Gizli AK Partilisiniz

Ekrem İmamoğlu’nun tutuklu bulunduğu Silivri Cezaevi önünde açıklama yapan CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Zeybek’e …

Bir yanıt yazın

Gizliliğe genel bakış

Bu web sitesi, size mümkün olan en iyi kullanıcı deneyimini sunabilmek için çerezleri kullanır. Çerez bilgileri tarayıcınızda saklanır ve web sitemize döndüğünüzde sizi tanımak ve ekibimizin web sitesinin hangi bölümlerini en ilginç ve yararlı bulduğunuzu anlamasına yardımcı olmak gibi işlevleri yerine getirir.