Hamas güçleri, Nahal Oz yerleşim yerinde bulunan İsrail askeri üssüne girdi

Gece saatlerinden beri Tel Aviv’e roket atan Hamas güçleri, Gazze sınırındaki Nahal Oz yerleşim yerinde bulunan İsrail askeri üssüne girdikleri anı yayınladı.
İsrail’de geceden beri yaşanan hareketlilik sürüyor…

Tel Aviv’e roket ve havan saldırısında bulunan Hamas’ın silahlı kanadı Izzeddin Kassam, “Aksa Tufanı” isimli bir operasyon başlattığını duyurdu.

Bölgede tansiyonun artması üzerine İsrail Başbakanı Netahyahu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Savaştayız ve biz kazanacağız. Düşmanımız daha önce hiç görmediği bir bedel ödeyecek.” dedi.

İsrail Başbakanı Netahyahu’nun açıklamasının ardından bölgeden gelen görüntülerde, Hamas güçlerinin birçok kritik noktayı ele geçirdiği görüldü.

İsrail askeri üssüne girildi

Hamas güçleri ve İsrail ordusu arasındaki çatışmalar sürerken, bölgeden yeni bir görüntü daha geldi.

Hamas güçleri, Gazze sınırındaki Nahal Oz yerleşim yerinde bulunan İsrail askeri üssüne girdikleri anı yayınladı.

Askeri bölge Kerem Abu Salim’in kontrol altına alındığı duyuruldu

Hamas, Gazze Şeridi’nin güneyindeki Rafah’ın Kibbutz bölgesini ve askeri bölge olan Kerem Abu Salim’i kontrol altına aldıklarını duyurdu.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Thomas Barrack: Türkiye’ye Her Gelişim Ayrıcalık

ABD Ankara Büyükelçisi Thomas Barrack, Türkiye ile güçlü ilişkiler kurmak istediğini söyledi. Atalarının bir dönem …

Bir yanıt yazın

Gizliliğe genel bakış

Bu web sitesi, size mümkün olan en iyi kullanıcı deneyimini sunabilmek için çerezleri kullanır. Çerez bilgileri tarayıcınızda saklanır ve web sitemize döndüğünüzde sizi tanımak ve ekibimizin web sitesinin hangi bölümlerini en ilginç ve yararlı bulduğunuzu anlamasına yardımcı olmak gibi işlevleri yerine getirir.