Elazığ Akşam Saatlerinde Sallandı! İlk Bilgiler Geldi

Son dakika deprem verilerine göre Elazığ’da deprem meydana geldi. Sarsıntının ardından AFAD ve Kandilli Rasathanesi’nin verileri açıklaması bekleniyor.

Elazığ’da akşam saatlerinde meydana gelen deprem paniğe neden oldu. İlk belirlemelere göre, sarsıntı çevre illerden de hissedildi. Depremin büyüklüğü ve merkez üssüne ilişkin resmi açıklamanın kısa süre içinde Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ile Kandilli Rasathanesi tarafından yapılması bekleniyor.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Bakan Fidan: İstihbarat Gücümüzle Oyunları Bozuyoruz

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, terör örgütü PKK’nın tek başına silah bırakmasının yetersiz olduğunu, bölgedeki tüm …

Bir yanıt yazın

Gizliliğe genel bakış

Bu web sitesi, size mümkün olan en iyi kullanıcı deneyimini sunabilmek için çerezleri kullanır. Çerez bilgileri tarayıcınızda saklanır ve web sitemize döndüğünüzde sizi tanımak ve ekibimizin web sitesinin hangi bölümlerini en ilginç ve yararlı bulduğunuzu anlamasına yardımcı olmak gibi işlevleri yerine getirir.