Babası aday olunca kızı istifa etti

AKP’nin Ankara Keçiören Belediye Başkanlığı için Turgut Altınok’u aday göstermesi bekleniyor. Bir süre önce kızı Ayça Altınok’u İYİ Parti yönetimine taşıyan Altınok, yerel seçim için AKP ile anlaşınca kızı da İYİ Parti’den istifa etti.Ayça Altınok’un rozetini takan Akşener törende onu “Efsane belediye başkanının kızı” diye tanıtmıştı.2004-2009 yılları arasında AKP’den Keçiören Belediye Başkanlığı yapan Turgut Altınok, dönemin Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’le kavga edip kenara çekilmişti. Gökçek gidip Altınok AKP’den aday olunca,19 Haziran tarihinde İYİ Parti’ye katılan kızı Ayça da partiden ve GİK üyeliğinden istifa etti.Altınok’un ismi İYİ Parti’den adaylık için de geçiyordu. Bunun işareti de 24 Haziran seçimlerinden önce verildi.Kızı Ayça Altınok, 19 Haziran tarihinde İYİ Parti’ye katıldı. Rozetini de Genel Başkan Meral Akşener, “Efsane belediye başkanının kızı” diyerek taktı. Ayça Altınok Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi yapıldı. Ancak baba Altınok’un AKP’yle anlaşması üzerine kızının İYİ Parti günleri de sona erdi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Şimşek: ABD’nin gümrük tarifesi artışı, piyasalarda risk algısını artırdı

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek; ABD’nin Türkiye’ye uygulayacağı yüzde 10 ek gümrük tarifesiyle ilgili …

Bir yanıt yazın

Gizliliğe genel bakış

Bu web sitesi, size mümkün olan en iyi kullanıcı deneyimini sunabilmek için çerezleri kullanır. Çerez bilgileri tarayıcınızda saklanır ve web sitemize döndüğünüzde sizi tanımak ve ekibimizin web sitesinin hangi bölümlerini en ilginç ve yararlı bulduğunuzu anlamasına yardımcı olmak gibi işlevleri yerine getirir.