Adana’da litrelerce sahte içki ele geçirildi

Adana’da imalathaneye dönüştürülen evde yapım aşamasında ve satışa hazır 648 litre sahte içki bulundu. Şüpheli Ö.S.’yi gözaltına alırken, sahte içkiler imha edildi.
Adana’da İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, merkez Seyhan ilçesi Yalmanlı Mahallesi’ndeki bir evde sahte içki üretildiğini belirledi.
Adrese operasyon düzenleyen ekip, yapım aşamasında ve satışa hazır 648 litre sahte rakı ele geçirdi.
Ekipler, şüpheli Ö.S.’yi gözaltına aldı, sahte içkiler imha edildi.
Şüpheli, İl Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerin ardından çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü, sahte içki imalatçılarının sıkı takibe alındığı bildirildi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Şimşek: ABD’nin gümrük tarifesi artışı, piyasalarda risk algısını artırdı

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek; ABD’nin Türkiye’ye uygulayacağı yüzde 10 ek gümrük tarifesiyle ilgili …

Bir yanıt yazın

Gizliliğe genel bakış

Bu web sitesi, size mümkün olan en iyi kullanıcı deneyimini sunabilmek için çerezleri kullanır. Çerez bilgileri tarayıcınızda saklanır ve web sitemize döndüğünüzde sizi tanımak ve ekibimizin web sitesinin hangi bölümlerini en ilginç ve yararlı bulduğunuzu anlamasına yardımcı olmak gibi işlevleri yerine getirir.