“Erdoğan boş salona konuştu” yalanını çürüten fotoğraf!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın BM Genel Kurulu’nda boş salona konuştuğu iddia ediliyordu. Konuşmayı canlı takip eden Ensonhaber yazarı gazeteci Adem Metan, çektiği fotoğrafla tüm yalan algıyı yerle bir etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, BM Genel Kurulu’nda tarihi bir konuşma yaptı. Dünya liderlerinin yer aldığı sahnede kapsamlı bir konuşma yapan Erdoğan’ın mesajları net ve güçlüydü.

Bu konuşma dünya medyasında da geniş yer buldu. Türkiye’de ise durumu değiştirmek isteyenler bir merkezden yönetilircesine harekete geçti.

Sosyal medyada manipülasyon yapan bazı muhalif hesaplar, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın boş salona konuştuğuna dair paylaşımlar yaptı.

ADEM METAN YALANI ÇÜRÜTTÜ

Muhalif siyasi isimlerin de paylaştığı yalan, tek fotoğrafla çürütüldü. Ensonhaber yazarı gazeteci Adem Metan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşma yaptığı sırada salonun fotoğrafını çekti. Fotoğrafta salonun dolu olduğu net bir şekilde görülüyordu. Böylece dezenformasyon süreci kısa süre içerisinde noktalandı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

BM’de Erdoğan’ın hitabı sırasında İsrail sıralarının yüzünün düştüğü an!

BM Genel Kurulu’nda dünyaya hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail’in Gazze’de yaptığı insanlık suçu uygulamalara tepki …

Bir yanıt yazın