Kılıçlar çekildi! İran katliamı gerçekleştiren3 ülkeyi adres gösterdi

Resmi internet sitesinden sert açıklamalarda bulunan İran’ın dini lideri Hamaney, Ahvaz’daki saldırıyı Amerikalılar, Irak ve Suriye’de sıkıştığında onlara yardım eden grupların gerçekleştirdiğini bu grupları da Suudiler ve Birleşik Arap Emirlikleri’nin finanse ettiğini açıkladı.
İran İslam Cumhuriyeti’nin dini lideri Ayetullah Ali Hamaney Ahvaz’da askeri geçit töreni sırasında gerçekleştirilen ve 25 kişinin ölüp 60 kişinin de yaralandığı saldırıyla ilgili olarak Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri’ni terör örgütünü finanse etmekle suçladı. Hamaney, İran’ın saldırıya destek verenleri ağır şekilde cezalandıracağını açıkladı.
“AMERİKALILARA YARDIM EDENLER”

Ali Hamaney, “Saldırı raporuna göre bu korkakça eylem, Amerikalılar, Suriye ve Irak’ta sıkıştığında yardım eden gruplar tarafından Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri’nin finanse etmesiyle gerçekleştirildi dedi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Trump Gazze’deki Dramı Kabul Etti: “Çok Acı Çekiyorlar

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile yaptığı telefon görüşmesine değinen ABD Başkanı Donald Trump, “Gazze konusu …

Bir yanıt yazın

Gizliliğe genel bakış

Bu web sitesi, size mümkün olan en iyi kullanıcı deneyimini sunabilmek için çerezleri kullanır. Çerez bilgileri tarayıcınızda saklanır ve web sitemize döndüğünüzde sizi tanımak ve ekibimizin web sitesinin hangi bölümlerini en ilginç ve yararlı bulduğunuzu anlamasına yardımcı olmak gibi işlevleri yerine getirir.