Başkan Erdoğan, LGS ve YKS’nin tarihlerini açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı’nın ardından alınan kararları açıkladı. Başkan Erdoğan, YKS’nın 27-28 Haziran’da LGS’nin ise 20 Haziran’da yapılacağını açıkladı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı’nın ardından kısıtlamamalrla ilgili alınan kararları açıkladı.Başkan Erdoğan, YKS ve LGS’nin yapılacağı tarihe ilişkin açıklamada bulundu.
Erdoğan yaptığı açıklamada, ”Eğitimde attığımız adımları da Sağlık Bakanlığımızın ve Bilim Kurulumuzun tavsiyeleri doğrultusunda belirledik. Buna göre, Yükseköğretim Kurumları Sınavı 27-28 Haziran’da, Liselere Geçiş Sınavı 20 Haziran’da, Askeri Öğrenci Sınavı 14 Haziran’da yapılacak.Üniversiteler 15 Haziran’da akademik takvime dönebilecekler.” ifadelerini kullandı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

CHP’nin Görünmezlik Pelerini

Aziz Dağtekin Yazdı Beşiktaş’ta sokaklar pislik içinde. Gerçek anlamda, mecaz değil. Çöp dağları Everest’e rakip …

Bir yanıt yazın

Gizliliğe genel bakış

Bu web sitesi, size mümkün olan en iyi kullanıcı deneyimini sunabilmek için çerezleri kullanır. Çerez bilgileri tarayıcınızda saklanır ve web sitemize döndüğünüzde sizi tanımak ve ekibimizin web sitesinin hangi bölümlerini en ilginç ve yararlı bulduğunuzu anlamasına yardımcı olmak gibi işlevleri yerine getirir.