Başkan Erdoğan: Hiçbir şer odağı emellerine ulaşamayacaktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan “Milletimiz şunu bilsin ki Türkiye’ye uzanan kirli eller mutlaka kırılacak; güvenliğimize kasteden hiçbir yapı, hiçbir terör örgütü, hiçbir şer odağı emellerine ulaşamayacaktır” dedi.

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi’nin (TUSAŞ) Ankara’nın Kahramankazan ilçesindeki tesislerine yönelik terör saldırısı düzenlendi.

5 kişinin şehit olduğu, 13 kişinin ise yaralandığı saldırı sonrası BRICS Zirvesi nedeniyle Kazan’da olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan bir açıklama geldi. Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, terör saldırısını şiddetle kınadı.

“TAM BAĞIMSIZ TÜRKİYE’ İDEALİMİZİN TİMSALİ OLAN SAVUNMA ATILIMLARIMIZI HEDEF ALAN ALÇAKÇA BİR SALDIRI”

Sosyal medya hesabından da bir açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, şu ifadeleri kullandı: Türk savunma sanayisinin lokomotif kuruluşlarından olan TUSAŞ’a yönelik düzenlenen terör eylemi; ülkemizin bekasını, milletimizin huzurunu ve ‘Tam Bağımsız Türkiye’ idealimizin timsali olan savunma atılımlarımızı hedef alan alçakça bir saldırıdır.

“HİÇBİR ŞER ODAĞI EMELLERİNE ULAŞAMAYACAKTIR”

Milletimiz şunu bilsin ki Türkiye’ye uzanan kirli eller mutlaka kırılacak; güvenliğimize kasteden hiçbir yapı, hiçbir terör örgütü, hiçbir şer odağı emellerine ulaşamayacaktır. Her türlü terör tehdidiyle ve destekçileriyle mücadelemiz azimle, kararlılıkla ve çok boyutlu bir şekilde devam edecektir.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Ali Yerlikaya: Maalesef şehit ve yaralılarımız var

TUSAŞ’ta meydana gelen terör eyleminin ardından İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Türk Havacılık ve Uzay Sanayii …

Bir yanıt yazın