8 PKK/YPG’li terörist etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanlığı, Irak’ın kuzeyindeki Hakurk bölgesinde tespit ettiği 4 PKK’lı terörist ile Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde belirlediği 4 PKK/YPG’li teröristin etkisiz hâle getirildiğini duyurdu.
Son olarak Irak’ın kuzeyindeki Hakurk bölgesinde 4 PKK’lı terörist tespit edildi.

IRAK’TA 4 TERÖRİSTİN ÜSTÜ ÇİZİLDİ

Tespit edilen 4 terörist etkisiz hale getirildi. Irak’ın ardından Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde de 4 terörist olduğu bilgisine ulaşıldı.

SURİYE’DE DE 4 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Düzenlenen operasyonla burada da 4 terörist öldürüldü. Milli Savunma Bakanlığı’ndan yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi: Gücünü asil milletimizden alan Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, terörist temizliğine ara vermeden devam ediyor. Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Irak’ın kuzeyindeki Hakurk bölgesinde tespit ettiği 4 PKK’lı terörist ile Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde belirlediği 4 PKK/YPG’li teröristi etkisiz hâle getirdi. Bölgede tek bir terörist kalmayıncaya kadar operasyonlarımız kararlılıkla sürecek!

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Narin, neden, nasıl öldürüldü? Cinayet ile ilgili 10 flaş iddia!

Diyarbakır’da vahşice öldürülen Narin Güran cinayetinin nasıl ve neden işlendiğine dair birbirinden farklı senaryolar gündeme …

Bir yanıt yazın