İran kime hizmet ediyor?

Aziz Dağtekin Yazdı

İran gerçekten boş olduğunu bir kez daha kanıtladı. İran devlet olduğu günden beri hiçbir gayrimüslime karşı savaşmayan hep İslam alemi arasına tefrika koyup siyonizme hizmet etti. Senin kime hizmet ettiğin artık net olarak ortada İran. Daha fazla kendini gizleyemezsin. Eğer davanda samimiysen İslamiyet’in “kana kan, intikam ” kısasa kısas kuralını yerine getirmelisin. Şayet bu alçak suikastta dahilin yoksa gereğini yapmalısın. Çünkü bu alçak suikast senin topraklarında gerçekleşti. Bu suikasttan mesulsünüz.

Görüyoruz ki, her fırsatta ABD ve İsrail ile horoz dövüşüne tutuşan İran, suni gündemlerle ayakta kalma ve İslam alemini bölme gayreti içerisindedir.  Senin başkentin Tahran’da Hamas Lideri mücahit İsmail Heniyye’nin güdümlü füze ile öldürülmesi olayında şayet dahiliniz yoksa ülkendeki güvenlik  zafiyetlerin var demektir. Kolpacı İran, ülkene davet ettiğin siyonizmin hedefindeki  barış elçisi mücahit Hamas Lideri İsmail Heniyye’yi korumaktan aciz kalmışlığınız İslam alemini derinden kahretmektedir. Mücahit Haniyye’nin İsrail’in hava saldırısıyla öldürülmesi için kaldığı konutun konumunu kimlerin paylaştığını ve katil İsrail’e kimin ajanlık ettiğini araştırıp bulmalısınız. Bu konuda tüm İslam alemine bir özür borçlusunuz.

Bu özrü biran önce alacağın intikamla açıklamalısın. Yoksa boş atıp tutmakla yada eline bulaşmış milyonlarca Müslümanın kanını taşıyan ABD ile yapacağın kirli pazarlıklar sonucu sallayacağın karavana atışlarla değil.  Aslında sürekli kavga ve düşman gibi göründüğün başta ABD olmak üzere Batı ve İsrail’e hizmet etmiyorsan gereğini yapmalısın. ABD ve İsrail ile sürekli çatışma ve sürtüşme içinde görünüp başkentinizde böyle bir siyasi suikasta yol vermediyseniz bu hainleri bulup, suikastı açıklığa kavuşturmanız en büyük beklentimizdir.

Yine biliyoruz ki, her fırsatta hava, hara ve deniz araçları ile askeri geçitler, tatbikatlar düzenleyerek, düşman gördüğünüz  ABD, İsrail ve Batı’yı bu alanda hazırladığınız video içeriklerle tehdit ederek büyük devlet rolü biçtiniz. Oysa İran, tüm İslam aleminin hafızasına İsrail’in Ortadoğu’daki sigortası olarak kazınmıştır. Bu kez düşman gördüğünüz aslında ortak çalıştığınız İsrail ile bir barış elçisini şehit ederek yine skandal bir saldırının kahramanı oldunuz. Hamas Lideri İsmail Heniyye’nin ülkenizde kaldığı konutu kimler ihbar etti? Kim kiminle iş tutuyor? Bunların açıklığa kavuşması, suikast ile ilgili kapalı devreden sıyrılıp İslam alemini aydınlığa kavuşturmanız en büyük temennimizdir. Kahpe saldırının ayrıntıları detayları ABD basını tarafından ortaya serpildikçe siz İran’ın ne denli savunmasız olduğunuzu  yada işbirliğiniz olduğunu görüyor gibiyiz.

Temennimiz odur ki İran’ın açık hedef haline getirdiği Hamas Lideri İsmail Heniyye’nin intikamını hiçbir ön koşul öne sürmeksizin vakit geçirmeden derhal almasıdır. Yoksa İran, hep kafamızda boş atıp boş tutan ve emperyalizme hizmet eden bir Molla kümesi olarak kalacaktır. Tekrar ediyorum. Ey İran! Eğer cihad ve İslamiyet davasında samimiysen tefrika değilsen Hamas Lideri İsmail Heniyye için “kana kan intikam intikam” diye haykırıyoruz. Çünkü bu kahpe suikast senin topraklarında gerçekleşti. Mesulsünüz!..

Gerçi bunu yapacak güç ve devlet yetkinliğine sahip değilsiniz. Cumhurbaşkanınızın helikopter i vurularak düşürüldü siz kaza süsü verdiniz. Kasım Süleymani katledildi anlaşmalı füzelerle saldırdınız. Nükleer santraliniz vuruldu geçiştirdiniz. Bu siyasi cinayeti de es geçeceğinizi yada birkaç anlaşmalı füze fırlatıp büyük devletçilik oyunu oynar gibi molla rejimini tatmin edebilirsiniz. Ama şunu iyi bilin ki ne bizi ne de İslam alemini inandıramazsınız. Biliyoruz ki İran hiç bir zaman İslam alemine yar olmadın ve olamayacaksın. Onun için biliyoruz ki, bütün emperyalistlerin gözü ve ümmetin yüzü Türkiye’ye çevrilmiş durumda.

O halde ya gereğini yap Heniyye’nin intikamını derhal al yada İslam Aleminin arasından çekil. Hizmet ettiğin veya hizmet edeceğin her kimse git onlara tabii ol. İsrail’in Ortadoğu’daki güvenlik sigortası olup, İslam aleminin başına daha fazla bela olma. Bu arada Müslüman geçinen diğer kartondan devletlerinde artık uyanıp kendilerine dönmeleri, istihbarat paylaşımına son vermeleri ve hava sahalarını emperyalist, Evangelist ABD ile taşeronlarına kapatmaları en büyük dileğimizdir.

Hakkında Aziz Dağtekin

1960 yılında Elazığ'da doğdu. Öğrenimini İstanbulda tamamlayarak gazetecilik mesleğine 1983 yılında başladı. sırasıyla Hergün, Bulvar, Hürriyet ve Türkiye Gazetelerinde muhabirlik ve yazı işleri kadrolarında görev aldı. Basın sektöründen 2006 yılında emekli oldu. Halen idare yeri Adana olan ve Ulusal yayın yapan Netinternet, Ekonet Haber, Eko İntenet Haber sitelerinde Genel Yayın Yönetmenliği ve ekonomi ile alakalı yazı ve yorumlar yazmaktadır. Gazetecilik mesleği yanısara sigortacılık, pazarlama ve finans sektöründe üst düzey yöneticiliklerde bulundu. Sırasıyla İhlas Barter ve Turk Barter'da franchise ve bölge müdürlüğü görevlerinde yer aldı. 2005 yılında Turk Barter'dan ayrılarak Anadolu Barter'ı kurdu. Halen 13'e yakın şubesiyle faaliyet gösteren Anadolu Barter'ın Yönetim Kurulu Başkalığını yürütmektedir. Evli ve 2 çocuk babası olan Gazeteci-Yazar Aziz Dağtekin halen Basın Konseyi üyesi ve Adana'da Kurulu bulunan Çukurova Güreş Vakfı ile Elazığlılar Kültür ve Dayanışma Derneğinin de kurucu üyesidir.

Göz Atmak İster misiniz?

Makarna fabrikasında patlama: 21 kişi yaralandı

Hendek ilçesinde bulunan bir makarna fabrikasında meydana gelen patlamada ilk belirlemelere göre biri ağır 21 …

Bir yanıt yazın