En düşük emekli aylığı maaş farkları 7 Ağustos’ta hesaplarda!

SGK, en düşük emekli aylığı farklarının ödeneceği tarihi açıkladı. Buna göre en düşük emekli aylığının farkı 7 Ağustos Çarşamba günü hesaplara yatırılacak.

Temmuzda en düşük SSK ve Bağ-Kur emekli maaşı 12 bin 500 liraya yükseltildi. En düşük emekli aylığının yükseltilmesiyle birlikte bu düzenlemeden toplam 3 milyon 703 bin 788 kişi yararlandı.  Bu artıştan yararlanan emekliler, maaş farklarını ne zaman alacaklarını merak ediyordu.

AYLIK FARK AYLIK ÖDEMELERİ 7 AĞUSTOS’TA HESAPLARDA

Son dakika haberine göre, 2024 Temmuz ödeme dönemi itibariyle 12 bin 500 TL’ye yükseltilen en düşük emekli aylığı fark aylık ödemeleri, 7 Ağustos 2024 tarihinde hesaplardan çekilebilecek.

SGK AÇIKLAMA YAPTI

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ödeme tarihini açıklayarak şu ifadeleri kullandı: 2024 Temmuz ödeme dönemi itibariyle en düşük emekli aylığı 12 bin 500 TL’ye yükseltildi. Fark aylık ödemelerinizi 7 ağustos 2024’te tarihinde hesabınızdan çekebilirsiniz.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Narin Güran cinayetinde 2 kişi daha gözaltına alındı

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde kaybolduktan sonra cinayete kurban gittiği anlaşılan 8 yaşındaki Narin Güran soruşturmasının genişletilmesiyle, …

Bir yanıt yazın