Bölücülere “Ölürüm Türkiyem” terapisi!

Mersin’de, PKK ve teröristbaşı Abdullah Öcalan’ı öven sloganlarla halay çeken grup hakkında başlatılan soruşturmada 9 kişi gözaltına alınırken, şahısların ekip otosunda Ölürüm Türkiyem şarkısını dinledikleri anlar sosyal medyada gündem oldu.

Türkiye, Mersin’deki PKK yandaşı halay grubunu konuşuyor…

Bir grup PKK yandaşı, halay çekerken teröristbaşı Abdullah Öcalan’ı öven sloganlar attı, PKK propagandası yaptı. Sosyal medyaya yansıyan görüntülerin ardından ekipler harekete geçti. Mersin Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturma kapsamında skandal görüntülerdeki şüpheliler için düğmeye basıldı.

9 kişi yakalandı

Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Mersin ve Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğünce, 1 şüphelinin olaydan sonra ‘Uyuşturucu Madde Kullanmak’ suçundan tutuklandığı ve cezaevinde olduğu belirlendi, 9 şüpheli ise yakalandı. 1 firari şüphelinin yakalama çalışmaları devam ediyor. Aramalarda ise ele geçirilen dijital materyallere, silah ve mühimmatlara el konuldu.

Ekip otosunda Ölürüm Türkiyem dinlediler

Gözaltına alınan 9 kişinin adliye süreci devam ederken gözaltı işlemleri ve sonrasında yaşananların görüntüleri paylaşıldı.  Terör halayı çekenler, ekip otosunda emniyete götürülürken Ölürüm Türkiyem şarkısını dinledi.  Ekip aracındaki o anların görüntüleri sosyal medyada gündem oldu.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Teröre finansman sağlayan yabancı uyruklu 16 kişinin mal varlıkları donduruldu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan kararla, 16 kişinin Türkiye’deki mal varlıkları donduruldu. …

Bir yanıt yazın