ABD medyası, adayını belirledi!

TIME dergisi, Biden’ın adaylık yarışından çekilmesinin ardından yerine yardımcısı Kamala Harris’i destekleme kararını kapağına taşıdı.

ABD seçimlerinde beklenilen oldu ve Başkan Joe Biden, adaylıktan çekildiğini duyurdu. Biden’ın adaylıktan çekildiğini açıklamasının ardından ise gözler, yeni adayın kim olacağına çevrildi. Yeni adaya en güçlü ve en uygun isim olarak ise Joe Biden’in yardımcısı Kamala Harris gösterildi.

TIME dergisinden “Kamala Harris” kapağı geldi

Joe Biden’ın başkanlık yarışından çekileceğini açıklaması dünya basınında geniş yer bulurken, ABD medyası ise seçimini yaptığını attığı başlık ve görsellerle duyurdu.

ABD’nin ünlü haber ve politika dergisi TIME, Başkan Biden’ın adaylık yarışından çekilerek yerine yardımcısı Kamala Harris’i destekleme kararını kapağına taşıdı.

Biden kadrajdan çıkarıldı

Biden ve Trump’ın yaptığı müzakereye kapakta atıf yapan dergi, kırmızı zeminde Biden’ı kadrajdan çıkardı, Harris’i ise kadraja girerken gösterdi.

Kamala’ya destek verdi

Adaylıktan çekildiğini açıklayan Biden, sonraki açıklamasında ise Başkan Yardımcısı Kamala Harris’e tam destek verdi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Teröre finansman sağlayan yabancı uyruklu 16 kişinin mal varlıkları donduruldu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan kararla, 16 kişinin Türkiye’deki mal varlıkları donduruldu. …

Bir yanıt yazın