“Şehidim tek tek sorulacak bu hesaplar” Video izleyin

Milli Savunma Bakanlığı, sosyal medya hesabından, “Tek tek sorulacak bu hesaplar aziz şehitlerimiz için, günahsız yavrulara kıydınız söyleyin ne için?” başlığı ile komandoların eğitim görüntülerini paylaştı.

Milli Savunma Bakanlığı, Fırat’ın doğusunda Barış Pınarı Harekatı’nın devam ettiği süreçte Twitter’dan video paylaştı. “Tek tek sorulacak bu hesaplar Aziz Şehitlerimiz için, Günahsız yavrulara kıydınız söyleyin ne için?” başlığı ile paylaşılan video kısa sürede binlerce beğeni aldı.

Video, “Güneş bu diyardan bir başka doğar, komando bu düşmanı çelik pençesiyle boğar. Gururlanın ey analar, sevinin ey bacılar, her Türk asker doğar’ sözleri ile başladı.  1.48 dakikalık videoda komandoların zorlu eğitimlerindeki görüntülerine yer verildi. Video, komandoların ‘vatan sana canım feda’ sözleri ve açtıkları Türk bayrağının görüntüsü ile sona erdi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Volkan Konak, KKTC’deki konseri sırasında fenalaşarak hayatını kaybetti

KKTC’de konser verdiği sırada fenalaşan Volkan Konak’a sahnede kalp masajı yapıldı. 58 yaşındaki Konak, kaldırıldığı …

Bir yanıt yazın

Gizliliğe genel bakış

Bu web sitesi, size mümkün olan en iyi kullanıcı deneyimini sunabilmek için çerezleri kullanır. Çerez bilgileri tarayıcınızda saklanır ve web sitemize döndüğünüzde sizi tanımak ve ekibimizin web sitesinin hangi bölümlerini en ilginç ve yararlı bulduğunuzu anlamasına yardımcı olmak gibi işlevleri yerine getirir.